Morspoort Kazerne Leiden

COVID-19 update

Beste gast,

In deze uitzonderlijke tijd nemen wij de noodzakelijke maatregelen om de veiligheid van onze gasten te garanderen. We lichten graag toe op welke manier wij dit doen. Daarnaast willen we ons annuleringsbeleid verduidelijken.

Gezondheid heeft prioriteit

Boutique Hotel d’Oude Morsch is momenteel open! Gasten kunnen een overnachting boeken of één van onze kamers gebruiken als werkplek. We voeren echter wel een aangepast service beleid, omdat we vinden dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en ons personeel centraal staan.

Sinds het begin van de uitbraak hebben we de nodige preventieve maatregelen genomen. We volgen alle ontwikkelingen rondom het corona-virus natuurlijk op de voet en volgen de hygiëne- en veiligheidsprotocollen van het RIVM op. Ons personeel houdt afstand, wast en desinfecteert de handen vaak en blijft thuis bij elke vorm van klachten. Daarnaast hanteren we uiteraard de noodzakelijke maatregelen wanneer een medewerker in aanraking is gekomen met het corona-virus.

Wij bieden maximale flexibiliteit

Gezien de huidige situatie en alle onzekerheid hebben we besloten ons annuleringsbeleid tot nader bericht tijdelijk te versoepelen.

Normaliter zijn non refundable-reserveringen (vooruitbetaalde reserveringen met 10% korting op de kamerprijs) niet kosteloos te annuleren. We begrijpen dat er momenteel veel onzekerheid is over de mogelijkheden tot reizen. Daarom bieden we bij het annuleren van een non refundable-reservering graag een voucher ter waarde van het vooruitbetaalde bedrag aan. Let op: dit geldt alleen voor non refundable-reserveringen die vóór 12 maart 2020 zijn geboekt!

Voor reguliere reserveringen die direct via ons geboekt zijn hanteren we onze standaard annuleringsvoorwaarden. Dit betekent dat deze reserveringen tot 48 uur voor de aankomstdatum kosteloos te annuleren zijn.

Externe boekingssites (zoals Booking of Expedia) hanteren hun eigen annuleringsvoorwaarden. Als u een reservering via een dergelijke site heeft gemaakt verwijzen we u dan ook naar de annuleringsvoorwaarden van desbetreffende site.

Op deze manier hopen we onze gasten tegemoet te komen in deze onzekere tijd. Want alleen samen komen we deze periode door!

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen, maar voor nu: be safe!

Team Boutique Hotel d’Oude Morsch