Covid-19 update

27-10-20

Beste gast,

 

Middels dit bericht willen wij u graag een update geven over de huidige Covid-19 situatie wat betreft een reservering en bezoek aan ons hotel.

 

U bent, zoals altijd, nog steeds welkom bij ons voor een overnachting. Ook in deze tijd doen wij ons uiterste best om het u zo aangenaam mogelijk te maken tijdens uw verblijf. Wij bieden in ons hotel een heerlijk ontbijt, lunch en sinds kort ook diner aan!
Een bezoek aan Leiden is nog steeds de moeite waard! Kiest u voor een van onze 13 musea? Liever een mooie rondvaart of toch een prachtige stadswandeling?

Wanneer u een directe reservering bij ons maakt, kiest u voor de beste optie. Onze annuleringsvoorwaarden zijn dat u tot 48 uur voor aankomst nog kosteloos kunt annuleren.*

 

Bij aanpassing van de huidige maatregelen, welke zijn afgekondigd op 13 oktober 2020, zullen wij waar nodig onze annuleringsvoorwaarden aanpassen. Wij denken graag met u mee.

 

Voor meer informatie kunt u ons ook telefonisch bereiken op 071-5690090 of stuur een e-mail naar info@hoteldeoudemorsch.nl

 

Tot snel!

 

Team Boutique Hotel d’Oude Morsch

 

*Deze voorwaarden gelden voor individuele standaard boekingen. Voor groepsreserveringen en non-refundable reserveringen verwijzen wij u naar onze website.